Hűségprogram

MIÉRT ÉRI MEG FESTÉKCENTER TÖRZSVÁSÁRLÓNAK LENNI?

Minden megrendelése után, melyet a Festékcenter.hu webáruházában ad le, mi jóváírunk 2%-ot hűségpontok formájában. Ezt a hűségpontot akár már rögtön, a következő vásárlás alkalmával felhasználhatja, vagy szépen összegyűjthet egy nagyobb adagot és akkor használja fel, amikor a legjobb lesz az Ön számára.

1 hűségpont = 1 forint

Piktor Pali hűségprogram

HOGYAN GYŰJTHETEM A HŰSÉGPONTOKAT?

A hűségpontrendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztráljon oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnia néhány adatot a jobb felső sarokban található PROFIL fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy Ön is az egyre bővülő Festékcenter törzsvásárlói közösség része lehessen.

Ráadásul 500 hűségponttal ajándékozzuk meg, ha most regisztrál az alábbi gombra kattintva!

 

Regisztrálok

 

Sose felejtse el, hogy a pontgyűjtéshez lépjen be a fiókjába, hisz, ha véletlenül regisztráció nélkül adja le a rendelését, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra!

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

► A hűségpontokat akciós termékekre is fel tudja használni
Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatja a hűségpontjait
► A hűségpontjait belépés után a jobb felső sarokban található PROFIL menüpont alatt tudja ellenőrizni
► Pontjait a vásárlás oldalon tudja majd beváltani
► Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni.
► A hűségpontjait bármikor felhasználhatja, megkötés nélkül.
► A pontgyűjtő hűségprogramunk magánszemélyeknek szól. Céges vásárlóink részére külön céges hűségprogramot biztosítunk állandó kedvezményekkel! Regisztrált céges vásárlóink első vásárlásuk után átkerülnek a céges törzsvásárlói rendszerbe és ezzel együtt a hűségpontjaik törlődnek.

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.