Csapatunk

Török Erika

Török Erika

Ügyvezető, üzletvezető

Gazdag Katalin

Gazdag Katalin

Értékesítő

Csukáné Fejes Szilvia

Csukáné Fejes Szilvia

Értékesítő

Szkurák Zsolt

Szkurák Zsolt

Üzletvezető helyettes és Online ügyfélszolgálatos

Balogh Zsolt

Balogh Zsolt

Értékesítő és Online ügyfélszolgálatos

Saša Vejinović

Saša Vejinović

Értékesítő

Elek-Varga Viktória

Elek-Varga Viktória

Grafikus

Őze Vilmos

Őze Vilmos

Webshop menedzser

Szücs Ádám

Szücs Ádám

Online munkatárs

Era

Era

Kedves Vásárlóink, Török Erika vagyok. 

Szeretném bemutatni a szolgáltatásunkért felelős Csapatot, hogy kik is vagyunk mi valójában hangon, e-mailen és online megjelenésen túl.

Személy szerint törzsgyökeres vásárhelyi vagyok, házas, azontúl munkamániás, valamint a könyvek, kutyák, színház, táncművészet, fotózás és gasztronómia szerelmese, vállalom.             

Közel 5 éve vezetem a FestékCentert. Tulajdonosként fontos számomra szolgáltatásunk minősége, a vásárlói elégedettség, és hogy a Kollégáim hasonló, vevőorientált szemléletűek legyenek mint én. Szerencsésnek tartom magam, hiszen egy kiváló Csapat segíti lelkiismeretesen a munkám, az elképzeléseim megvalósítását nap mint nap. Mindenki mást és mást ad hozzá a kedvességén és szorgalmán túl. Így például Kati az elvitathatatlan profizmusát, Szilvi a hihetetlen lelkiismeretességét, Zsozsó (a verhetetlen humorán túl) a fáradhatatlan hozzáállását, Zsolti a mérnöki pontosságát, Sasa a végtelen alázatát.   

Szolgáltatásainkat 2020. novemberében online értékesítéssel bővítettük, ami mit sem érne, hozzáértő szakemberek segítsége nélkül. 

Webshop menedzsmentünk  vezetője, Őze Vilmos  maximalizmusával, precizitásával, tapasztalatával és nem utolsó sorban végtelen türelmével, hátországként segíti munkánkat, hogy folyamatosan fejlődve, egyre jobb és jobb legyen szolgáltatásunk. 

Kollégája, Szücs Ádám, (szemtelenül fiatal) korát meghazudtoló szakmai kompetenciával, komolysággal, munkája iránti mérhetetlen odaadással fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy egyedi, esztétikus, informatív, felhasználóbarát felületet kínáljunk Önöknek. 

Online “Kollégánk”, Piktor Pali megálmodója, szülőanyja, a szintén vásárhelyi születésű rajzfilm rajzoló, Elek-Varga Viktória, aki nélkül Palink élete sivár egyhangúság lenne. Ám Viki kreativitása, humora kiapadhatatlan, így segítségével Palink életre kelt. 

Kérem, ismerjenek meg bennünket

 

Kati

KatiGazdag Katalinnak hívnak, 45 éves vagyok, házas. Férjemmel és fiammal élek. Közel 20 éve dolgozom kereskedelemben. Festékboltban 13 éve. A festékek és a festék közel áll hozzám, mert férjem szobafestő. Főzni és sütni szeretek. A szabadban töltött idő a családdal a legértékesebb számomra.

Szilvi

SzilviCsukáné Fejes Szilvi vagyok. Házas, 2 gyermek édesanyja. Közel 20 éve dolgozom kereskedelemben, 3 éve a Festékcenterrel együttműködve. Legfőbb célom, hogy a vevők vásárlás, megrendelés után mindig elégedetten távozzanak tőlünk. Szabadidőm jelentős részét a családommal töltöm, sokat kirándulunk. Szívesen sütök-főzök az ő elégedettségükre.

Zsozsó

ZsozsóSzkurák Zsolt vagyok. Tanulmányaimat a Corvin Mátyás Szakközépiskolában végeztem Élelmiszer és Vegyiáru kereskedő szakon és itt is érettségiztem le. Első munkahelyem a kereskedelemben egy mezőgazdasági boltban volt ahol több évet eltöltöttem, s majdan váltottam és lettem a Festékcenter csapatának a tagja több mint négy éve. Esti tagozaton elvégeztem a szobafestő, mázoló és tapétázó szakot, hogy testközelből is találkozzak a termékekkel. Két éve vagyok házas és van egy egy éves kislányom. Szabadidőmet a családommal töltöm legfőképpen.

Zsolti

ZsoltiA nevem Balogh Zsolt. 46 éves vagyok. Van egy remek családom, két kamasz fiam, a velük járó örömökkel és nehézségekkel. Hobbim a barkácsolás, szeretem a focit és a kézilabdát, szeretek nevetni és jókat enni. Hiszek a tisztességes munkában. Szeretném hinni, hogy türelmes, nyitott ember vagyok. 20 éve kereskedelemben dolgozom. Már 3. éve vagyok tagja ennek a jól működő, folyamatosan fejlődő csapatnak.

Saša

SašaSaša Vejinović vagyok, kétcsaládos édesapa. 2020. március óta dolgozom ezzel a kiváló csapattal! Másodállásban kosárlabda edzőként is tevékenykedek. Szabadidőben minél több kirándulás és hosszú séta a kis családdal!

Viki

VikiCsaládi ÁLLAPOTOM szerint "mögEMBÖRÖSÖDTEM”, két emberkislány, meg egy kutyakislány "anyukája"

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, a munkám egyben a hobbim is: RAJZOLHATOK! Ami még kikapcsol, az a régi bútorok csiszolása, kapirgálása, új ruhába öltöztetése, falak festése..., szinte bármilyen ALKOTÁS!

Vili

ViliA küldetésünk, hogy segítsünk azoknak a kereskedőknek, akik nem tudnak eligazodni az online kereskedelmi világban és nem titok, hogy ebben nagy szerepe volt a COVID vírusnak is, hiszen ez megmutatta a magyar kiskereskedőknek, hogy ma már nincs jövő online megjelenés nélkül! A festekcenter.hu is egy ilyen küldetés része, amely során szakmailag is és emberileg is kiteljesedhettünk, ennek eredménye, hogy a shop fantasztikusan teljesit, és egy olyan csapattal dolgozhatunk együtt akik nem kevésbé örültek mint mi a hivatásunkkal kapcsolatban.

Ádám

PaliSzücs Ádám vagyok, fiatal korom ellenére, -amit számtalanszor emlegetnek a kollégák- sok kudarcot láttam már az e-kereskedelemben. Éppen ezért döntöttünk úgy csapatommal, hogy megalkotunk egy olyan innovatív digitális ügynökséget, mellyel sikeressé tehetjük elsősorban a hazai piac erre fogékony szereplőit.

Era és a FestékCenter tökéletes példája annak, ha valaki kellő elszántsággal rendelkezik, közösen biztosan eljutunk oda, ahová szeretne!

argep.hu