Csapatunk

Török Erika

Török Erika

Ügyvezető, üzletvezető

Wolfné Bozó Tímea

Wolfné Bozó Tímea

Értékesítő

Szkurák Zsolt

Szkurák Zsolt

Értékesítő és Online ügyfélszolgálatos

Balogh Zsolt

Balogh Zsolt

Értékesítő és Online ügyfélszolgálatos

Saša Vejinović

Saša Vejinović

Értékesítő

Elek-Varga Viktória

Elek-Varga Viktória

Grafikus

Era

Era

Kedves Vásárlóink, Török Erika vagyok. 

Szeretném bemutatni a szolgáltatásunkért felelős Csapatot, hogy kik is vagyunk mi valójában hangon, e-mailen és online megjelenésen túl.

Személy szerint törzsgyökeres vásárhelyi vagyok, házas, azontúl munkamániás, valamint a könyvek, négylábúak, színház, táncművészet, fotózás és gasztronómia szerelmese, vállalom. 2017. óta vezetem a FestékCentert. Tulajdonosként fontos számomra szolgáltatásunk minősége, a vásárlói elégedettség, és hogy Kollégáim hasonló, vevőorientált szemléletűek legyenek mint én. Szerencsésnek tartom magam, hiszen egy kiváló Csapat segíti a munkám, az elképzeléseim megvalósítását nap mint nap. Mindenki mást és mást ad hozzá a lelkiismeretességén és szorgalmán túl. Így például Timi a felülmúlhatatlan gyorsaságát, kedves szendeségét, Szkurák Zsolti (verhetetlen humorán túl) a fáradhatatlan hozzáállását, Balogh Zsolti a mérnöki pontosságát, Sasa a végtelen alázatát.

Szolgáltatásainkat 2020. novemberében online értékesítéssel bővítettük, ami mit sem érne, hozzáértő szakemberek segítsége nélkül. Fiatal, lendületes csapat tartja kézben webshop menedzsmentünket, valamint a social media általi kommunikációnkat.

Online "Kollégánk", Piktor Pali megálmodója, szülőanyja, a szintén vásárhelyi születésű rajzfilm rajzoló, Elek-Varga Viktória, aki nélkül Palink élete sivár egyhangúság lenne. Ám Viki kreativitása, humora kiapadhatatlan, így segítségével Palink életre kelt.

Kérem, ismerjenek meg bennünket:

 

Timi

KatiWolfné Bozó Tímea vagyok. 45 éves, házas, két gyermek édesanyja. 2021. júniusa óta dolgozom a FestékCenter tagjaként. Jó érezni, hogy ilyen szakmailag elhivatott csapatban dolgozom. Próbálom lelkiismeretesen, legjobb tudásom szerint végezni a munkámat. Természetesen a gyereknevelés egy nagy kihívás az életemben. Szeretem velük tölteni a szabadidőmet, közös, aktív programokat szervezni, egyszóval összetartani a családot, de szívesen kertészkedek, olvasok vagy a háziállataimat babusgatom.

Zsozsó

ZsozsóSzkurák Zsolt vagyok. Tanulmányaimat a Corvin Mátyás Szakközépiskolában végeztem Élelmiszer és Vegyiáru kereskedő szakon és itt is érettségiztem le. Első munkahelyem a kereskedelemben egy mezőgazdasági boltban volt ahol több évet eltöltöttem, s majdan váltottam és lettem a Festékcenter csapatának a tagja több mint négy éve. Esti tagozaton elvégeztem a szobafestő, mázoló és tapétázó szakot, hogy testközelből is találkozzak a termékekkel. Két éve vagyok házas és van egy egy éves kislányom. Szabadidőmet a családommal töltöm legfőképpen.

Zsolti

ZsoltiA nevem Balogh Zsolt. 46 éves vagyok. Van egy remek családom, két kamasz fiam, a velük járó örömökkel és nehézségekkel. Hobbim a barkácsolás, szeretem a focit és a kézilabdát, szeretek nevetni és jókat enni. Hiszek a tisztességes munkában. Szeretném hinni, hogy türelmes, nyitott ember vagyok. 20 éve kereskedelemben dolgozom. Már 3. éve vagyok tagja ennek a jól működő, folyamatosan fejlődő csapatnak.

Saša

SašaSaša Vejinović vagyok, kétcsaládos édesapa. 2020. március óta dolgozom ezzel a kiváló csapattal! Másodállásban kosárlabda edzőként is tevékenykedek. Szabadidőben minél több kirándulás és hosszú séta a kis családdal!

Viki

VikiCsaládi ÁLLAPOTOM szerint "mögEMBÖRÖSÖDTEM”, két emberkislány, meg egy kutyakislány "anyukája"

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, a munkám egyben a hobbim is: RAJZOLHATOK! Ami még kikapcsol, az a régi bútorok csiszolása, kapirgálása, új ruhába öltöztetése, falak festése..., szinte bármilyen ALKOTÁS!

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.