Hommage - 46302

Hommage - 46302
Hommage - 46302
Hommage - 46302
Hommage - 46302

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek. A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Hommage - 46302 rövid leírása

Zaha Hadid, a világhírű iraki építésznő munkássága előtt tiszteleg ez a pazar katalógus. Zaha Hadid munkásságát számos díjjal jutalmazták.Többek között a Brit Birodalom érdemrendjét, a Stirling-djat, az Osztrák Köztársaság Szolgálatáért a Nagy Aranymedált vehette át, és nem utolsó sorban, Ő volt az első női Pritzker-díjazott. Budapesti tervezése sajnos nem valósult meg, de ezekkel az igazán különleges tapétákkal, falpanelekkel művészetét mégis testközelből csodálhatjuk.

 

Vásárolja meg most az elérhető legkedvezőbb áron Hommage - 46302 termékünket, mely Marburg márkánk kiváló minőségű terméke. Ha még ma megrendeli, akár holnapra kiszállítjuk!

 

Nem olyan a termék, amilyet elképzelt? Semmi gond, kiemelt ügyfelünkként éljen a garantált 14 napos elállási jogával! Kérdése van Hommage - 46302 termékünkkel kapcsolatban?

 

Hívjon minket a +36-30/121-6514 telefonszámon és választ adunk minden kérdésére!

Márka:
Marburg
Panelek száma:
6
Anyag:
Digitális nyomat
Moshatóság:
Mosásálló
Fényállóság:
Jó fényálló
Ragasztás:
Falat kell kenni
Méret:
2,20 m x 6,0 m
Illesztés:
Illesztés nélküli
Szállítási idő:
5 - 7 nap - Külön csomagként érkezik
Információk:
tapétázandó felületet kennimaradék nélkül eltávolíthatómoshatójó színtartósságillesztés nélküli
Tapéta/Termékminta:
Szín:

Tapéta kalkulátor

Kitöltési segédlet
Kérem kattintson a "Következő" gombra a kalkulációért!

Kalkulálja ki az anyagszükségletet

 

907 990 Ft

Hommage - 46302

907 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Tapétakönyv letöltése
Részletek

Hommage - 46302 részletes leírása

Prémium minőségű, lélegző vlies tapéta, jó fény- és mosásállósággal, mely későbbiekben maradéktalanul eltávolítható. Használata a papír tapétákkal szemben egyszerű. Anyagából adódóan nem gyűrődik, nem szakad, alkamas kisebb repedések áthidalására. Felhelyezés előtt a felületről az esetleges korábbi tapétát, festéket, pergő részeket távolítsuk el, majd mélyalapozóval kezeljük. Száradát követően hengerrel hordjuk fel a kifejezetten vlies tapétákhoz gyártott ragasztót, majd a falpanelt szárazon helyezzük fel. Kérjük vegyék figyelembe, hogy raktárkészletet nem tartunk, valamint a tapéták az Önök mennyiségi igénye alapján kerülnek gyártás alá.

 

Válogasson több, mint 100.000 festékünk és autófestő kellékeink közül. Felújításra készül? Nézzen körül szerszám, portermék és tömítő-ragasztó kínálatunkban is olyan elismert és kiváló minőségű gyártóktól, mint a Trilak, Poli-Farbe, SupraluxSchuller, Tikkurila és még sok más prémium márkától.

Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés
Panel
Cikkszám
ZH-46302
Tömeg
5,8 kg/db
A vásárlás után járó pontok
18 160 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tapétakönyv letöltése

Telefonos ügyfélszolgálat

Elakadt a termékválasztásban? Több információra lenne szüksége a választáshoz? Esetleg kérdése van Hommage - 46302 termékünkkel kapcsolatban? Keressen minket bizalommal! 
Festék szakértő csapatunk a +36-30/121-6514 telefonszámon várja megkeresését munkanapokon 7-18 és szombaton 7-12 óra között.

Köszöni bizalmát a Festékcenter.hu!

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.