1

Chromatic - 45109

Chromatic - 45109

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek. A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Chromatic - 45109 rövid leírása

A különleges színek és kontrasztok kapnak hangsúlyt és teszik ezáltal egyedivé a kimagasló minőségű katalógust. Az album négy alappillére a naturalizmus, az aktuális trend, a nyugalom és a kénylem, melyek az elegancia exkluzív megjelenését kölcsönzik a tapétáknak. Az Emiliana Parati márka erős, de kifinomult termékeket takar, melyek merészen ötvözik a klasszikus és dizájn elemeket.

 

Vásárolja meg most az elérhető legkedvezőbb áron Chromatic - 45109 termékünket, mely Emiliana Parati márkánk kiváló minőségű terméke. Ha még ma megrendeli, akár holnapra kiszállítjuk!

 

Nem olyan a termék, amilyet elképzelt? Semmi gond, kiemelt ügyfelünkként éljen a garantált 14 napos elállási jogával! Kérdése van Chromatic - 45109 termékünkkel kapcsolatban?

 

Hívjon minket a +36-30/121-6514 telefonszámon és választ adunk minden kérdésére!

Márka:
Emiliana Parati
Anyag:
Vinyl
Moshatóság:
Kiválóan mosható
Fényállóság:
Nagyon jó színtartó
Ragasztás:
Falat kell kenni
Méret:
10,05 m x 0,7 m
Illesztés:
Illesztés nélküli
Szállítási idő:
10 nap
Információk:
tapétázandó felületet kenninagyon jó színtartósságkiválóan moshatómaradék nélkül eltávolíthatóillesztés nélküli
Tapéta/Termékminta:
Szín:

Tapéta kalkulátor

Kitöltési segédlet 1,1 0,7 10
Kérem kattintson a "Következő" gombra a kalkulációért!
tekercs Tapéta https://www.festekcenter.hu/shop_ordered/85643/pic/anyaghanyad_abra.jpg

Kalkulálja ki az anyagszükségletet

 

42 290 Ft

Chromatic - 45109

42 290 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Chromatic - 45109 részletes leírása

Jó színállóság, moshatóság jellemzi a vinyl tapétát. Anyagából adódóan ellenálló, könnyen és jól tisztítható, gyorsan szárad, páraáteresztő képessége kiváló, ezért párás helyiségekben is alkalmazható. Könnyen kezelhető, nem gyűrődik, alkalmas kisebb repedések áthidalására.
A szitanyomott típusa (szerigráfia) a selymet idézi mint megjelenésben, mint tapintásban.
Felhelyezésnél fontos a megfelelő előkészület és az anyagnak megfelelő ragasztó alkalmazása. Az esetleges korábbi tapétát távolítsuk el, a glettelt, csiszolt falat mélyalapozóval kezeljük. Száradást követően hengerre vigyük fel a ragasztót, majd szárazon helyezzük fel a falpanelt, tapétát. Kérjük vegyék figyelembe, hogy raktárkészletet nem tartunk, valamint a tapéták az Önök mennyiségi igénye alapján kerülnek gyártás alá.

 

Válogasson több, mint 100.000 festékünk és autófestő kellékeink közül. Felújításra készül? Nézzen körül szerszám, portermék és tömítő-ragasztó kínálatunkban is olyan elismert és kiváló minőségű gyártóktól, mint a Trilak, Poli-Farbe, SupraluxSchuller, Tikkurila és még sok más prémium márkától.

Hasonló termékek
Adatok
Kiszerelés
Tekercs
Zoom
1
Mértékegység
tekercs
Besorolás
Tapéta
Illusztráció link
https://www.festekcenter.hu/shop_ordered/85643/pic/anyaghanyad_abra.jpg
Illesztés
1,1
Szélesség
0,7
Hosszúság
10
Cikkszám
PC-45109
Tömeg
1,8 kg/db
A vásárlás után járó pontok
846 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Telefonos ügyfélszolgálat

Elakadt a termékválasztásban? Több információra lenne szüksége a választáshoz? Esetleg kérdése van Chromatic - 45109 termékünkkel kapcsolatban? Keressen minket bizalommal! 
Festék szakértő csapatunk a +36-30/121-6514 telefonszámon várja megkeresését munkanapokon 7-18 és szombaton 7-12 óra között.

Köszöni bizalmát a Festékcenter.hu!

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.