Legyen Ön is Harzo és PentArt viszonteladó!

Szeretne Ön is Harzo és PentArt viszonteladó lenni? Csatlakozzon értékesitési hálózatunkhoz és különböztesse meg üzletét prémium minőségű termékekkel!

Miért éri meg a Festékcenternél Harzo viszonteladónak lenni?

Elsősorban pontosan ugyanazon áron vásárolhat tőlünk regisztráció és az űrlap kitöltése után, mintha a Harzo-tól vásárolna közvetlenül, viszont tőlünk a szakértői segítségen túl általában 1, de legfeljebb 2 munkanapos szállítási határidővel rendelhet!

Ízelítő Harzo termékeinkből:

 • folyékony csempe, bontás nélküli csempefelújításhoz
 • speciális festékek csempefestéshez
 • alapozók, díszítőanyagok bútorfelújításhoz
 • egyedi faldíszítéshez
 • LOFT betonhatás kialakításához
 • festékek, lazúrok, lakkok, ápolók

Miért éri meg a Festékcenternél PentArt viszonteladónak lenni?

Az űrlap kitöltése és a regisztráció véglegesítése után a gyártóval szemben nálunk nem 75.000 forintos minimális rendelési értéktől rendelhet, hanem csupán 30.000 forinttól! Továbbá telefonos és emailes szakértői segítséget nyújtunk és általában 1, legfeljebb 2 munkanapos szállítási határidővel teljesítjük rendelését!

Ízelítő PentArt termékeinkből:

 • prémium krétafesték elsősorban bútorfelújításhoz
 • waxok és paszták shabby, vintage stílus kialakításához
 • festősablonok bútorzat, dísztárgy és fal dekorálásához
 • rizspapírok dekupázs technikához
 • lazúrok pazar színekben beltéri fafelületekre
 • ecsetek, festőkellékek a tökéletes munkához

Mindezt a Harzo és a PentArt hivatalos forgalmazójától és szakkereskedésétől! A Festékcentertől minden információt és segítséget megkap, amire szüksége lehet ahhoz, hogy Harzo és PentArt viszonteladóvá váljon! Tudta, hogy a Harzo, PentArt és a Festékcenter is kizárólag magyar tulajdonú cégek? Garantáltan minden kérdésére választ kap rövid időn belül, szakértőktől, 100%-ban magyar nyelven! Rendelését legkésőbb 2 munkanap alatt kiszállítjuk! Ráadásul ugyanazon árakon vásárolhat tőlünk, mintha közvetlenül a gyártóktól vásárolna!

 

Hogyan lehetek Harzo és PentArt viszonteladó?

Ehhez csupán két lépést kell megtennie:

Harzo-PentArt viszonteladói űrlap

Felhívjuk figyelmét, hogy csak abban az esetben tudjuk kiszolgálni viszonteladói igényét, ha az űrlap kitöltése előtt ugyanazon adatokkal regisztrált webáruházunkba. Továbbá szeretnénk hangsúlyozni, hogy a viszonteladói űrlap kitöltésével nem kötelező mind a kettő termékcsalád forgalmazása.

Cégnév
Székhely
Adószám
Cégjegyzékszám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó email címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Megjegyzés a viszonteladói igénnyel kapcsolatban (nem kötelező)
Jogi nyilatkozat
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.
Regisztrációs nyilatkozat
A fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek és a webáruházban történt regisztráció során megadott adatokkal megegyeznek.
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.