Legyen Ön is Harzo viszonteladó!

Szeretne Ön is Harzo viszonteladó lenni? Csatlakozzon értékesitési hálózatunkhoz és különböztesse meg üzletét egy prémium minőségű termékkel!

Miért éri meg a Festékcenternél Harzo viszonteladónak lenni?

Elsősorban pontosan ugyanazon áron vásárolhat tőlünk regisztráció és az űrlap kitöltése után, mintha a Harzo-tól vásárolna közvetlenül, viszont tőlünk a szakértői segítségen túl legfeljebb 2 munkanapos szállítási határidővel rendelhet!

  • folyékony csempe, bontás nélküli csempefelújításhoz
  • speciális festékek csempefestéshez
  • alapozók, díszítőanyagok bútorfelújításhoz
  • egyedi faldíszítéshez
  • LOFT betonhatás kialakításához
  • Festékek, lazúrok, lakkok, ápolók...

Mindezt a Harzo hivatalos forgalmazójától és szakkereskedésétől! A Festékcentertől minden információt és segítséget megkap, amire szüksége lehet ahhoz, hogy Harzo viszonteladóvá váljon! Tudta, hogy a Harzo és a Festékcenter is kizárólag magyar tulajdonú cégek? Garantáltan minden kérdésére választ kap rövid időn belül, szakértőktől, 100%-ban magyar nyelven! Rendelését legkésőbb 2 munkanap alatt kiszállítjuk! Ráadásul ugyanazon árakon vásárolhat tőlünk, mintha közvetlenül a Harzo-tól vásárolna!

Hogyan lehetek Harzo viszonteladó?

Ehhez csupán két lépést kell megtennie:

Harzo viszonteladói űrlap

Felhívjuk figyelmét, hogy csak abban az esetben tudjuk kiszolgálni viszonteladói igényét, ha az űrlap kitöltése előtt ugyanazon adatokkal regisztrált webáruházunkba.

Cégnév
Székhely
Adószám
Cégjegyzékszám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó email címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Megjegyzés a viszonteladói igénnyel kapcsolatban (nem kötelező)
Jogi nyilatkozat
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.
Regisztrációs nyilatkozat
A fent megadott adatok a valóságnak megfelelnek és a webáruházban történt regisztráció során megadott adatokkal megegyeznek.
argep.hu